<strong>Warunki wynajmu:</strong>
1. Powierzchnia -<strong> 248m</strong><strong>²</strong>, na którą składają się:
<ul><li>część kuchenna - <strong>90m²</strong> </li><li>część konsumpcyjna - <strong>158m²</strong> na <strong>80 miejsc siedzących</strong></li></ul>
2. Stołówka powinna być czynna w godzinach<strong> 8.00–18.00</strong>. W wakacje i przerwy semestralne godziny do uzgodnienia.
3. Posiłki powinny być przygotowywane na miejscu. Stołówka oferować powinna śniadania oraz obiady, w tym: zupy i dania mięsne, rybne oraz wegetariańskie o dużym urozmaiceniu oraz dodatki: surówki, sałatki, desery, napoje zimne i gorące.
4. Istnieje możliwość organizacji dodatkowego cateringu na potrzeby wydarzeń odbywających się na Uczelni (np. konferencje, spotkania, święta).
5. Cena najmu:
<ul><li> powierzchnia - do uzgodnienia</li><li>dodatkowe opłaty za media: woda i energia elektryczna wg zużycia (podliczniki), telefon wg bilingów, refakturowane na podstawie faktur od dostawców mediów. </li></ul>
6. Składanie ofert:
<ul><li><strong>termin – do 15 października 2020 roku</strong></li><li>oferty można składać drogą mailową na adres:<strong> <link k.formaniak@lazarski.edu.pl>k.formaniak@lazarski.edu.pl</link></strong></li><li>więcej informacji na temat warunków wynajmu udziela Krystyna Fórmaniak: <strong><link k.formaniak@lazarski.edu.pl>k.formaniak@lazarski.edu.pl</link>,</strong> <strong>tel. 501 014 459<br /><br /></strong></li></ul>
Ogłoszenie: Szukamy firmy, która poprowadzi uczelnianą stołówkę.
Uczelnia Łazarskiego poszukuje firmy, która świadczyć będzie na miejscu usługi gastronomiczne dla studentów, pracowników i gości.